dijous, 8 de novembre del 2012

Descripció d´un paisatge

El càmping Baliera està situat  a l´alta Ribagorça  aragonesa. Pertany al municipi de Bonança.

Aquest càmping esta tocant al riu Baliera, que està tot ple de peixos. La vall porta el seu mateix nom. Està en uns prats molt bonics on hi ha xops i està envoltat de pinars grandiosos. Hi ha una piscina molt gran  i moltes casetes fetes de fusta . Hi ha una barbacoa  molt gran feta amb pedra i fusta. Tocant a la barbacoa hi ha una pista de petanca i un gimnàs bastant gros i amb moltes màquines diferents.


Hi ha un camp de futbol molt gran hi ha la bora hi ha una zona on hi ha els gronxadors i d´altres jocs. Dalt de tot  hi ha una pista polivalent  de basquet, tenis i volleyball. També hi ha un supermercat grandiós on hi pots trobar de tot: patates, congelats, carn...En una zona hi ha taules de ping-pong. En una altra zona hi ha àrea comuna per a que la gent es pugi connectar a Internet i una cafeteria on venen gelats i d´altres productes com: cafès, croissants, aigües petites....

En aquesta sala comuna també hi ha billar, que és molt divertit jugar-hi. Hi ha un camí que voreja el riu Baliera per poder passejar. Des del càmping es poden fer moltes excursions en bicicleta o caminant pels boscos que l´envolten, que principalment son de pinars, roures i matolls de boixos. El càmping Baliera és molt divertit , us ho recomano.