divendres, 23 de novembre del 2012

Excursió a l’embassament de Sant Llorenç

El dilluns vam anar d´excursió a l’embassament de Sant Llorenç de Montgai les classes de 6è , 5è , 4t i 3r de l´escola. Primer, quan vam arribar,  vam menjar i després de menjar vam jugar una mica en una placeta. Després van venir els monitors i ens van explicar com es deien i el que faríem aquell dia. Aleres els alumnes de 4t i 3r van anar amb una monitora i els altres vam anar també amb una monitora i un monitor.

Ens van donar uns llarga vistes i vam fer unes probes per veure si es veien bé. Després vam anar al costat de l’embassament  per a un camí que donava al bosc. Vam fer unes fitxes que ens havien preparat i vam marxar cap al bosc on vam veure uns esquirols petits i molt simpàtics. També vam veure ocells com (ànecs collverds, bernard pescaire,...).


El monitor també ens va explicar que quan van vindre uns nens van veure llúdries (uns animals que no vam veure).Després vam anar a dinar a un lloc que es deia (Càmping la Noguera). Quan vam  acabar de dinar vam jugar a un parc on hi havia un cavall fet de peces de tractors i cotxes vells, també hi havia un tractor molt vell que a més a més de ser vell tenia el volant a la mà esquera i no al mig com els altres.

A la tarda vam anar a la roca dels bous (una muntanya de Sant Llorenç) on el Tony, el monitor, ens va dir que es van trobar  ossos i coses prehistòriques (també fogueres). Finalment  a les 4 i mitja vam anar a l’ autocar i em vaig emportar un bon record record.