divendres, 16 de novembre del 2012

Excursió a Sant Llorenç de Montgai

El dilluns dia 12 de novembre del 2012, els alumnes de cicle mitja i superior  vam anar a fer una excursió a Sant Llorenç de Montgai. A les 9:00 vam anar cap a l’autobús i després de deixar les motxilles  vam entrar dintre de l’autobús. El senyor conductor ens va saludar i nosaltres a ell. Perquè no ens avorríssim ens va posar la televisió i vam mirar la sèrie Tom and Jerry.

Quan vam arribar a Sant Llorenç de Montgai, feia bastant  fred. Vam caminar una mica fins arribar  a una placeta on esmorzaríem. Després van vindre uns senyors que ens van dir que faríem dos grups perquè érem massa nens: cicle mitja era un grup i cicle superior un altre. Els nostres monitors eren una senyora i un senyor que al principi ens van ensenyar alguns ocells que podríem trobar al pantà  que esta buit perquè el volen netejar.

A continuació ens van donar uns llargavistes que faríem servir per observar ocells i una carpeta que servia per  posar la fitxa que ens van donar. Quan vam començar a caminar vam trobar bastants ocells però també vam trobar un esquirol i uns quants bolets. Quan estàvem bastant  lluny vam fer una mica de la fitxa que ens havien donat  abans  i després vam continuar caminant .


Quan ja  era l’hora de dinar vam anar al càmping “La Noguera”. Teníem molta gana i ens ho vam menjar  tot molt ràpid. Després de  dinar vam anar a jugar pel càmping . Hi havia un camp de futbol i  un cavall fet de ferro .Tots hi vam pujar perquè ens fessin una fotografia.

Quan vam marxar del càmping vam anar  per un caminet d’una muntanya per veure un lloc on hi havien estat els homes prehistòrics. Després vam anar una altra vegada a la placeta per berenar . Tot seguit  vam dir adéu als monitors i vam pujar a l’autobús . El senyor conductor una altra vegada ens va posar la sèrie    ”Tom and Jerry”, però eren diferents capítols .

Quan vam arribar a Albesa estava molt cansada i vaig marxar de pressa cap a casa. Va ser un dia molt divertit però vaig acabar molt cansada.