dijous, 22 de novembre del 2012

Excursió a Sant Llorenç

El dia 12 de novembre vam anar d’excursió a Sant Llorens de Montgai i ens ho vam passar molt be. Vam marxar a les 9:00 amb l’autobús i vam arribar a les 9:10 (aproximadament).

Quan vam arribar vam esmorzar i vam jugar una estona. Després ens van cridar i ens van explicar com aniria, vam començar a caminar cap a la dreta i ens vam asseure davant l’embassament i ens van donar unes fitxes, una carpeta i uns prismàtics. Vam fer un exercici de la fitxa i vam continuar caminant.

Una monitora i un monitor ens ho explicaven tot, mentre caminàvem estaven buscant bolets per fer-se el dinar el dia següent. Quan vam arribar a la vora de la presa ens vam asseure i ens va explicar més coses i vam ficar les parts de la presa a la fitxa. Després vam tornar i vam anar a un càmping on hi havia un bar. També hi havia uns gronxadors molt bonics. Hi havia un cavall de ferro on  hi pujàvem damunt i fèiem veure que el cavalcàvem i també hi havia una nòria però no funcionava i  un tractor.  

Jo vaig dinar macarrons i els altres no ho sé. Quan vam acabar de dinar vam jugar als gronxadors  i ens ho vam passar molt bé. Després ens van vindre a buscar i vam començar a caminar cap a l’esquerre. Vam parar davant d’una escola i vam continuar caminant. Vam arribar davant de la muntanya de la Roca dels Bous (un jaciment) i vam caminar per uns camins que van fer ells i  vam caminar fins que vam arribar a una plataforma que hi havia allí on havien trobat restes d’ossos d’animals i de focs. Ens van explicar unes cosetes i vam anar al camp d’aprenentatge.

Quan vam arribar camp d’aprenentatge  vam fer uns pipis i vam marxar amb l’autocar.
Ens ho vam passar molt bé! M'agradaria tornar a fer una excursió com aquesta.