divendres, 23 de novembre del 2012

L'excursió al pantà de Sant Llorenç

Aquest dilluns, el dia 12 de Novembre del 2012, els alumnes de les classes de 3r ,4rt, 5è i 6è hem anat d’excursió al camp d’Aprenentatge de  Sant Llorenç de Montgai . 

El primer que vam fer quan vam arribar va ser esmorzar, després  ens van deixar jugar una mica. Finalment van vindre els tutors, ens van explicar una mica la fauna i una tutora es va emportar als de 3r i 4rt.I als de Cicle Superior ens van donar una carpeta i prismàtics.

Nosaltres vam anar seguint el camí que feia l’embassament buit; nosaltres ( almenys alguns teníem ganes d’entrar  l’embassament buit però ens van dir que no perquè hi havia una espècie de ´´ fang movedís`` en el qual ens podíem quedar encallats.
 

Durant el viatge cap a la presa vam trobar moltes coses i essers vius: Corbs Marins, alguna gavina, bolets  i nàiades ( una especia de mol·lusc d’aigua dolça que es gran com deu mol·luscos junts, però no es comestible per als humans, es tòxic)Just ens quedaven quinze metres per arribar a la presa quan vam parar per a fer una fitxa.

Seguidament  vam desfer el camí d’anada i ens vam quedar a dinar  en un càmping, uns minuts després van arribar els de Cicle Mitjà .Quan tots vam acabar de dinar i si volíem podíem anar al camp de futbol a jugar futbol però al final (en els quals m’incloc) vam acabar fent ruqueries i partint-nos la caixa.

Després els de Cicle Mitjà van anar on nosaltres abans, i els de Cicle Superior vam anar a una excavació  sobre els neandertals i vam aprofitar per mirar el paisatge.

I aquesta ha sigut l’excursió de Cicle Superior