divendres, 23 de novembre del 2012

Sant Llorenç de Montgai

El dia 12 de novembre de 2012 era l’aniversari de la Laia Llobera i vam anar d’excursió al camp d’aprenentatge de la Noguera. Quan érem  a l’autocar ens van engegar una pel·lícula de “Tom and Jerry”.

Quan vam passar per  Balaguer el Sr. Xavier va pujar a l’autocar. A l’excursió hi vam anar: 3er 4rt 5é i 6é. Vam fer dos grups: el  primer eren els alumnes 3er i 4rt i el segon grup els de  5é i 6é. Als de 5é i els de 6é ens van tocar dos monitors que es deien: Toni i Sonia.    

Vam anar a observar la bassa, què estava buida, cosa que només passa cada 20 anys  i estava plena de brosses. Ens van donar uns dossiers que vam fer antre tots sobre la presa i el funcionament de la presa.



Al migdia,a la una en  punt vam anar a uns columpios a dinar. Després de dinar vam jugar,  hi havia un cavall de ferro que ens i vam fer fotografies amb nens damunt i ens ho vam passar molt bé.
A la tarda vam caminar una estona per una muntanya d’allí al costat. Vam parlar dels nostres avantpassats, els neandertals i dels homosapiens. Quan vam arribar a Albesa eren les cinc i quart i vaig anar a buscar al meu germà petit a les activitats extraescolars. L’excursió va ser molt divertida i totes haurien de ser així de divertides.