dijous, 15 de novembre del 2012

Via verda

Aquest dissabte he anat a dinar a cala padrina i a la tarda hem anat al wala unipreus per comprar els recanvis de la bicicleta: una manxa, una botella, un suport per la botella, “parxes” per a la bicicleta, uns guants i oli per a la cadena.

Quan vam arribar a casa vam posar el suport i la botella a la meva bicicleta perquè el vell se’m va trencar perquè estava rovellat.

El diumenge vam anar a la via verda, ens ho vam passar pipa perquè hi havia un munt de túnels, de túnels n’hi ha 40 alguns, son de mig km o fins i tot més. Quan vam arribar vam treure les bicicletes del carro i vam anar a esmorzar  a unes hamaques de color negre que hi havia allí, vam fer un amic, els nens es portaven molt malament.


Hi havia molta gent, érem una trentena, ens vam emportar llaminadures, perquè el dia abans vam anar al cine i me’n van sobrar. Havíem d’anar a un riu que hi havia de tot: crancs de riu, serps, etc. Nosaltres vam agafar dos crancs i una serp, el segon cranc que vam agafar estava ple de cries que les agafava i quant el vam posar a la bossa les va soltar totes i estaven totes escampades per la bossa, a la bossa hi havia aigua però un nen li va caure la bossa al terra i va marxar l’aigua de la bossa i llavors el cranc es va morir.

 Allí hi havia moltes piscines petites i l’Aina (que es la cosina del Josep, el fill de la fotògrafa del poble) s’hi banyava però feia una mica de cosa perquè hi havia moltes algues i llavors relliscaves.

Quan tornàvem cap al restaurant era tot baixada  i vam anar molt ràpid. Quan vam arribar ja tenien el magatzem que ens havien de posar la taula preparat i amb la taula posada i parada. Als nens ens vam portar macarrons i després ens vam portar  carn i patates.

A la via verda us recomano d’anar-hi per que us ho passareu pipa!