divendres, 23 de novembre del 2012

Excurcio a Sant Llorenç de montgai

El dilluns, a les nou del matí ens va venir a buscar l’autocar per marxar a sant Llorenç de Montgai, a veure l’embassament que estava buit. Quan vam arribar vam esmorzar. Tot seguit ens vam dividir en dos grups, els de cicle mitjà i els de cicle superior.

Els de cicle mitjà van estar fent fitxes a dins el camp d’aprenentatge que abans era l’escola de Sant Llorenç, però a nosaltres ens van ensenyar unes quantes aus que hi havia al pantà, a la primavera i a principis d’estiu. Després vam marxar a fer una mini excursió per la vora del pantà.


Ens van donar unes fitxes que havíem de completar, a les fitxes hi havia cinc o sis preguntes i les vam  fer totes. Quan vam acabar vam anar a un càmping que hi havia allí a menjar-nos l’entrepà que portàvem de casa. Quan vam acabar de dinar ens van deixar les cordes de saltar i les pilotes per anar a jugar a baix al camp de futbol.

Ens ho vam passar molt be però després els de cicle mitjà van anar a veure la presa i nosaltres vam anar a una cova que s’anomenava la Roca dels bous. Ens van explicar que s’anomenava així per que abans hi refugiaven els bous. Però també ens van explicar que allí hi vivien els prehistòrics fa uns 45.000 anys, i que ara hi estaven excavant els arqueòlegs, i que hi havien trobat; restes d’ossos dels animals, restes de focs. Però també ens van explicar que no hi havien trobat restes de pintures.

Quan vam arribar vam berenar i vam marxar.

Va ser la millor excursió del món.