dijous, 22 de novembre del 2012

Sant Llorenç de Montgai

Dilluns, dia 12 de novembre de 2012, vam anar d’excursió els nens de cicle mitjà i els nens de cicle superior, a Sant Llorenç de Montgai.

Quan vam arribar vam anar a esmorzar a un pati d’un vell col·legi, quan vam acabar d’esmorzar ens vam separar per grups: els de cicle mitjà en  un grup i els de cicle superior un altre, els de cicle superior vam agafar una carpeta uns folis i uns llargavistes i vam anar a caminar pel costat del pantà, anàvem parant i quan paràvem fèiem la fitxa, els llargavistes els fèiem servir per veure ells animals de dintre del pantà.



A l’hora de dinar ens vam reunir al càmping La Noguera, després vam jugar una estona al futbol i a la tarda els nens de cicle mitjà van anar a fer el que nosaltres havíem fet al matí, i nosaltres vam anar a fer el que ells van fer al matí.

Mentre anàvem cap allà vam veure molts bolets i molts animalets, per arribar allà vam pujar una mica de turó, quan vam arribar ens van ensenyar on vivien abans els neandertals, i com sabien que abans hi vivien i què menjaven.
Quan vam acabar vam anar allà on havíem esmorzat, vam berenar i vam marxar cap Albesa. Quan vam arribar Albesa, l’Anna, la Laia, l’Arnau, el Marc i jo vam anar a balls de saló.
Va ser divertidíssim, i a més vam aprendre un munt de coses: noms de aus, de plantes, etc.