dilluns, 6 de febrer del 2012

El dia de la pau

El dia de la pau és important, s’ha de celebrar, celebrar per que es un dels pocs dies en el quals intentem no pegar-nos els uns als altres. Les baralles, els insults i les paraulotes s’intenten evitar en el dia de la pau, tots procurem ser amics però alhora procurem portar-nos bé.

 Té tot el sentit del mon celebrar aquest dia perquè si no tots ens portem malament, però en aquell dia substituïm les males paraules per bones i les baralles per ajudes, és més, aquest dia no hi hauria de ser només aquest dia sinó durant tot l’any i així no hi hauria guerres ni batalles entre amics.



Jo proposaria que tothom repetís aquest anunci “la pau no és un colom sinó un sentiment , tots els dies han de ser el dia de la pau i per tot el món, els pobres s’haurien de fer rics i els rics pobres així tothom notaria el que es viure amb pobresa o amb diners i al final els rics donarien als pobres i tots seriem iguals però alhora diferents.” 

 Hi ha maneres de solucionar els conflictes que només trobem en el dia de la pau (parlant) però si cada dia busquéssim en la pau en trobaríem milers que no fossin fent coses dolentes. Quan algú ens pega o ens insulta sentim una ràbia dins nostre , i la ira s’apodera de nosaltres, però en canvi si seguíssim les lleis de la pau això no passaria perquè tots seriem amics.

La veritat es que aquí a Albesa i als pobles d’aquí a prop no passa gaire però si a algú li passa que busqui a la pau i trobarà la solució.