dilluns, 6 de febrer del 2012

Carta al director


L’altre dia, el meu pare i jo vam anar al restaurant per anar a fer un beure. Vam sentir soroll a les piscines i vam espiar, hi havia gots de plàstic tirats pel terra, ampolles d’alcohol, glaçons de gel pel terra, vi... i tot de jovent tots borratxos.

Al cap d’una estona, ens en vam anar a casa, més tard vam tornar-hi però encara no havien marxat. Llavors ens vam preocupar, vam entrar-hi per cridar l’atenció i per fer-los marxar i no ens van fer gens ni mica de cas.

Aleshores vam optar per telefonar als mossos d’esquadra, quan van arribar ho van veure tot, aleshores els hi van fer estar una estona perquè els hi passes la borratxera, i després els hi van demanar els carnets d’identitat, n’hi havia de menors que havien d’anar a buscar els pares...
                
Al restaurant se sentia pudor d’alcohol i la gent també es queixava, però hi van entrar els mossos i els hi van dir que es tranquil·litzessin que ja marxaven.

M’agradaria que el govern o els amos de les piscines donessin diners per fer més segures les reixes i el jovent fos més responsables.

Anna Barios Solé, Albesa.