dijous, 14 de juny del 2012

Tenim coses que NO necessitem


Jo crec que tenim moltes coses que no necessitem, potser perquè hi tenen molta influència els anuncis, els nens i nenes quan veuen algun anunci a la televisió  van a dir als seus pares que els hi comprin, els pare els hi diu que no, però com que no callen al final els hi compren tot.

Sobretot hem de pensar amb la gent del tercer món (Àfrica), no tenen roba, com a molt tenen algun jersei que els hi donen la gent solidaria, no poden comprar res, s’han de conformar amb el que els hi dona la gent, han de passar amb pilotes que es fan de roba.

Ens ho podríem passar bé igualment sense: Nintendo DS, sense ordinadors, ni televisió... Hauríem d’estar prou contents amb el que tenim, sense gastar tants diners en coses innecessàries com . La “teletienda” també hi influeix molt, com que a la televisió és veu tan ben fet la gent s’anima i ho compra.

En general hauríem de procurar d’estalviar de qualsevol manera, quan siguem grans i ens en haguem d’anar a comprar menjar, o per treure’ns una carrera, tot costa diners i llavors no en tindrem.