dijous, 7 de juny del 2012

No nesessitem tantes coses:" joguines"

Ara penseu en totes les coses que teniu i penseu: tinc moltes coses que no hi jugo, gasteu molts diners amb joguines que no hi jugueu,...


Totes aquestes coses les compreu per a res, només feu gastar els diners als vostres pares, moltes d’aquestes coses són per culpa dels anuncis o publicitats, ens hem de resistir als anuncis i pensar que farem amb el que ens volem comprar, ens adonarem de que no en farem res o si que en farem algun servei,  nosaltres podem viure sense tantes coses i les coses que no volem les podem donar a les persones que no tenen res.
Hi ha coses com les pel·lícules o els jocs de consoles que es poden descarregar per internet, no paguem res i estalviem diners i tenim els jocs que volíem gratis.


Si comprem més coses de les que necessitem en el futur no tindrem prous diners i ens en donarem conte de que vam comprar massa coses en el passat.

Abans quan teníem una trista pilota ja estàvem  contents i en canvi ara si no tenim el que volem no estem contents, els del tercer món amb tenir una mica de aigua i un tros de pollastre ja es fiquen contents i nosaltres necessitem molt menjar.
Això vol dir que nosaltres ho volem tot i en el tercer món es fiquen contents amb qualsevol cosa.


Espero que estalvieu i no demaneu moltes coses als pares, porteu-vos bé.