dilluns, 4 de juny del 2012

Les NO necessitats de la gent


Jo crec que la gent tenim massa coses que no necessitem. Els adults gasten diners en objectes que no són necessaris i si continuem així, acabarem sense diners i sobretot hem de pensar que les famílies del tercer món (Àfrica) no poden gaudir dels mateixos privilegis, al contrari, no es poden permetre ni deu vestits a l’any.

Crec que hauríem d’aprendre a no gastar diners en coses innecessàries, i per exemple, no comprar joguines si les que tenim encara estan bé, i en lloc d’això enviar les que ens sobrin cap al tercer món (Àfrica).

Ens ho podríem passar igual de bé sense la majoria dels objectes que tenim, però mirat d’una altra banda podria dir que sinó hi hagués tants objectes molta gent es quedaria sense ni una taula, ni cadires, ni televisió, ni llits, ni cotxes, ni ràdio, ni...

Abans, en el cas del meu pare, per Nadal, un any li van regalar una poma i una mandarina i es va posar més content que un gínjol, i després va ballar amb els seus germans. 

Hi ha molts nens que volen una cosa determinada i si no la poden tenir s’enfaden i comencen a plorar, llavors, els seus pares cedeixen a comprar-los-hi perquè els hi fa molta pena. Això és una estratègia que fan servir moltes vegades els nens petits.

En part, la publicitat també en té una mica de culpa, generalment la ‘’Teletienda’’ perquè anima molt a la gent per a què es comprin coses innecessàries i/o completament inútils.