dijous, 7 de juny del 2012

La humanitat consumeix massa?

Sí, gairebé totes les famílies segurament que tenen coses o aparells innecessaris. De vegades no més els comprem per comprar o fins i tot només per presumir.

Jo de petita, sempre que passàvem per davant d’una botiga de joguines, sempre em volia comprar alguna cosa. I ara en aquesta edat, me n’he adonat que comprava per comprar i que ara ja totes aquelles joguines ja no les faig servir. Vaig aprendre una lliçó.  

Hauríem d’intentar aprendre que quan ho veiem ens hem d’aguantar i tirar endavant, no parar-nos a veure-ho des de l’aparador, perquè al final ho acabarem comprant.

Podríem passar sense comprar tantes coses, només caldria comprar les coses necessàries com: el menjar, un automòbil... així, com que estalviaríem més diners, tindríem algun muntet per comprar algun petit detallet.

Hi ha gent que pensa en el futur i ho compra tot ara perquè potser després serà més car, i mai saps el que et pots trobar.

Finalitzo aquest text dient que aquest text l'estic fent en un ordenador portàtil, que abans no tenia; els mòbils i molts més aparells electrònics, han evolucionat molt i la gent els vol comprar per anar sempre a la moda o fins i tot per poder presumir. Això també passa amb la roba,  les modes com que canvien, la gent és vol comprar més roba.