dijous, 17 de juny del 2010

Sortida a Àger

El dijous passat el dia tres de juny vam anar a la via romana d’Àger. Quan vam arribar tot el cel estava ennuvolat, però una mica mes tard es va destapar una mica, llavors es veia el Montsec. Era molt alt, i les vistes eren precioses mes tard vam esmorzar coca amb xocolata, després si volies també podies triar aigua o suc de préssec.

Vam anant caminant cap al poble, la caminada va ser horrible, perquè estava ple de vitxos i esbarzers, a part d’això tot bé. Quan vam arribar al final de la via, que s’havia de creuar un pont, ens vam fer una foto amb els d’Àger, hi vam seguir cap dins al poble.

Vam anar a una església bastant petita anomenada Sant Vicent allí els d’Àger ens van explica una tomba molt antiga que hi havia. Vam anant entrant per grups tothom volia ser el primer, per veure el que hi havia.

Quan vam ser a una sala que hi havia bar, banys... vam parar unes cuantes taules hi vam dinar allí. Vam acabar de dinar hi vam anar a un parc, on hi havia un parc hi un camp petit de futbol,ens hi vam estar una bona estona jugant hi després vam marxar una altra vegada cap a l’escola.