dijous, 10 de juny del 2010

De mudances

El divendres per la nit, vam anar a Benavent al pis del meu cosí Jordi i la seva companya a desmuntar els mobles perquè es traslladaven a un altre lloc.

Erem el meu pare, la mare, el Marc, el Jordi, la Jose i Jo.

Ens hi vam estar 2 hores, de les 22h a les 00h.

Quan vam arribar allí estaven desmuntant mobles i tenien la furgoneta per portar-los a l’altra casa que també és al poble.

El Jordi va entrar la furgoneta al magatzem subterrani que hi ha al davall del Plusfresc, vam començar a baixar els mobles per l’ascensor, al parking, on estavem el Marc, jo i el Jordi, que hi era molt poques vegades. Jo pujava amb l’ascensor quan tirava amunt. Quan teniem la furgoneta cargada l’anavem a descargar a la casa nova.

El dissabte ens van trucar a les 9.15 del matí per fer-nos saber que ja hi podiem anar-hi, ens vam vestir i hi vam anar.

Alli vam fer el mateix que el divendres, treure els mobles i portar-los a l’altra casa. A la tarda van venir la Marta, que es la germana gran de la Jose i el Jordi el seu novio.

El Jordi va portar un carro de compra ple da roba pel carrer principal. Més tard va venir el Lluís el germà de la Jose i entre tots van pujar els mobles al pis, aquí no hi ha ascensor, i els vam tenir que pujar per l’escala, menys la vitrina, que la vam pujar pel terrat amb una soga, que pesava molt.

El diumenge pel matí no hi vam poder anar, perque ens va trucar el Josep Maria per anar a la granja. Per la tarda si que hi vam anar, vam muntar el més important i necessari, el dormitori, la sala i la cuina i el pare es posa a montar un circuit d’aigua per poder posar la rentadora a la cuina.
El diumenge per la nit ja va quedar quasi tot enllestit, l’antic pis buit i net, i la casa nova amb els mobles al lloc i moltes coses per colocar i muntar.