dijous, 17 de juny del 2010

David Villa: fitxatge estrella

David Villa ha saltat per primera vegada a la gespa del seu nou estadi, el Camp Nou. Aquí, ha estat aclamat per més de 35.000 persones que esperaven impacients a les grades de l'estadi des d'una hora abans.

Res més saltar, David Villa ha saludat, fent-se les habituals fotos. El públic ha corejat el ja famós "illa, illa, illa, vila meravella" a més d'altres càntics. David ha posat amb la nova samarreta blaugrana, convertint la seva presentació també en la presentació de la que serà la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada que ve.

A més, David Villa ha adquirit el número 7, el seu número favorit per jugar, ja que estava vacant al club culer, de manera que el jugador s'ha sentit molt satisfet.
La nova samarreta, amb el número 7 ja està en venda a la botiga oficial del F.C. Barcelona, i està tenint un gran èxit.

Durant la presentació, David Villa no ha parat de saludar i de fer els típics tocs amb la pilota per poder atendre el gran nombre de periodistes que s'ha congregat sens dubte per al que és un dels fitxatges de l'estiu.

David ha tingut unes breus paraules de salutació i agraïment a la que serà la seva nova afició per posteriorment llançar uns pilotes al públic i acomiadar fins a la tornada del Mundial de Sud-àfrica.

Sens dubte, ha estat un dia molt especial i emotiu per a David Villa, ple d'emocions i sensacions que vol compartir amb tots els seus fans
Ara David Villa pot jugar el Mundial de Sud-àfrica sabent que el seu futur està Assegurat, i no com d'altres com Cesc Fabregas que ell vol jugar a F.C. Barcelona però l'Arsenal no vol que el jugador marxi.
El F.C. Barcelona farà el posible per aconseguir a Cesc Fabregas, i el català també fara el posible per jugar al F.C. Barcelona.