dijous, 17 de juny del 2010

Copa Mundial 2010

La Selecció Espanyola arribava amb molts números de guanyar la Copa Mundial del 2010 a Sud-àfrica, la Selecció Espanyola ha jugat tres partits amistosos i els a guanyat els tres, Primer contra Aràbia-saudi 3-2, Corea del sud 1-0 i contra Polònia 6-0.

A la Selecció Espanyola hi ha molts jugadors del F.C. Barcelona, com Xavi, Carles Puyol Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, d’altres nous que han estat convocats per Vicente del
Bosque són, David Villa, que aquest estiu ha estat fitxat per F.C. Barcelona, Pedro i Victor Valdés que havien entrat a la convocatòria després d’una gran campanya i el possible fitxatge de Cesc Fàbregas.

La Selecció va ser l’última en debutar, el primer partit li tocava contra Suïssa, en la que la Selecció va estar dominant tot el partit però en una acció desafortunada Espanya va encaixar un gol de Suïssa.

Espanya ho va seguir intentant tot el partit i va fer un pal de Xabi Alonso i Gerard Piqué va fer una gran jugada que va acabar en una bona parada del porter Suís.

Espanya ara esta obligada a guanyar els pròxims dos partits si no vol anar cap a casa abans d’hora. Aquest dilluns que ve es jugarà el partit entre Espanya i Hondures que enfrontarà els dos equips que per ara són els últims del grup H.

Pel que fa al grup que li pot tocar a la Selecció a vuitens, Portugal, va empatar contra Costa de Marfil i Brasil va guanyar contra Corea del Nord.

La Selecció amb la victòria més contundent va ser Alemanya que va guanyar per 4-0.