dijous, 17 de juny del 2010

Barça campió de lliga

El F.C.Barcelona va guanyar la lliga després d’imposar-se davant el Valladolid 4-0 i també després de que el Reial Madrid empates al camp del Màlaga per 1-1.

El F.C.Barcelona va aconseguir en tota la lliga noranta-nou punts i va aconseguir superar l’equip del Reial Madrid que va aconseguir noranta-sis punts, el F.C.Barcelona també va aconseguir trenta-una victòries, sis empats i una sola derrota.

De cara als gols en va marcar noranta-vuit i al porter Victor Valdés només en va encaixar vint-i-quatre que fa un total de diferència de gols de setanta-quatre. Leo Messi va ser el màxim golejador de la lliga BBVA amb trenta-quatre gols i va empatar a Ronaldo que també havia fet trenta-quatre gols a la lliga.



El F.C.Barcelona és l’equip que més jugadors portarà al Mundial de Sud-àfrica i amb diferència del seu màxim perseguidor que es el club de Londres del Chelsea.

Victor Valdés amb la seva gran temporada es mereixia anar al Mundial, Eric Abidal anirà amb la seva selecció també, la Francesa, igual que Henry, Dani Alves amb Brasil, Gerard Piqué i Carles Puyol amb la roja, igual que Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, David Villa, Pedro Rodríguez i ara igual Cesc Fabregas ampliaria la llista.

El F.C.Barcelona ha polvoritzat tots els rècords de la Lliga, noranta-nou punts amb una temporada no ho havia fet mai cap equip ni si han acostat, una sola derrota en trenta-vuit partits, guanyar quatre clàssics del futbol europeu seguits, l’any passat al Camp Nou 2-0, al Santiago Bernabéu 2-6, aquest any al Camp Nou 1-0, i al Santiago Bernabéu 0-2.

Segueix així, Barça.