dijous, 25 d’octubre del 2012

Les meves vacances

El primer dia de vacances, vaig anar a les piscines. Després d’uns dies vam marxar de campaments quinze dies i ens ho vam passar molt bé.



Quan ens van venir a buscar vam anar a dinar a un restaurant. Els altres dies o ens quedàvem a casa o anàvem a les piscines. I al matí anàvem al casal de les esportives i el meu germà al casal normal que fan deures, fan manualitats i juguen. I al final anem tots a les piscines.

També fem una botigueta  que es diu “los peques” i venem polseres i clavers. Un altre dia vam anar a la platja amb al Tomàs, Paula i Irene. Un dia amb el casal de les esportives vam anar amb bicicleta i un altre dia hi vam anar amb la família i amb la família de Paula Irene i Tomàs.

Un dia que vam anar a Andorra vam pujar a un telecadira i a uns llits elàstics que vas lligat amb unes quantes cordes. Vam dinar i vam anar a França i va ploure tot el camí fins a Puigcerdà i a Puigcerdà vam parar a berenar.

En resum, des que vam acabar el col·legi el curs passat m’he banyar molt tot l’estiu he pogut anar de campaments que no hi havia anat mai, anar dues setmanes al casal normal; dues setmanes més de  esportives;a la botigueta “los peques”, anar a la platja amb els amics, amb bicicleta amb els amicsi  a Andorra i a França el mateix dia!