divendres, 5 d’octubre del 2012

Les meves vacances a Castelldans


El dia 5 de setembre, la Tresa l’Ester, i jo, vam anar a casa de la padrina de la Tresa a Castelldans, perquè era Festa Major, i la Tresa ens va invitar.

La mare de la Tresa en va pujar a Castelldans amb cotxe. Quan vam arribar a Castelldans el primes que vam fe, va ser anar a estirar-nos al llit, despès vam anar a veure la televisió.

Al cap de mitja hora, l’Enriqueta (la padrina de la Tresa) va fer canalons mm... , però primer vam fer el vermut.

Després de dinar vam anar a desfer les maletes, i després de desfer les maletes, ens vam anar a dutxar.
A dos quarts de nou, vam anar al ball, i a les deu vam anar a sopar al ball de Ca l’Espardenyer i quan vam acabar de sopar vam anar al concert, i quan el Josep Mª va marxar cap a Mollerussa, ell, ens va acompanyar cap a casa, i després va marxar.


El dijous 6 de setembre, quan ens vam aixecar vam esmorzar, i després vam anar als inflables . Al migdia vam anar a fer el vermut al Bar de l’Espardenyer. A la tarda va arribar el Lluc i la seva padrina, Maria, i després vam anar el Lluc, l’Ester, la Tresa i jo als inflables, i allí als inflables ens vam trobar a la Carla, una amiga d’Albesa. A dos quarts de vuit vam anar a dutxar-nos. I després vam anar al ball. A les deu vam anar  a sopar al Bar de l’Esperdenyer amb la Carmeta i la Pepita. Després vam anar al concert, i després ens vam quedar al ball de nit, al cap d’una estona vam anar amb la Maria (la pardina del Lluc) cap a casa a dormir.
El divendres, quan ens vam aixecar, vam anar a esmorzar, a la 1:00 vam dinar i després ens vam ficar a fer migdiada.

A la tarda ens vam dutxar, i a l’hora d’anar al ball va venir l’Èric amb la seva mare. I després tots menys la mare de l’Èric vam anar al ball. Quan es va acabar el ball, vam anar a casa a sopar, per sopar vam menjar pizza, i a la nit vam tornar al ball de nit.

El dissabte al matí, vam esmorzar, i a la 1:00 vam dinar. A la tarda vam anar a veure els cars! Va ser molt xulo! I després va venir la tieta Irene a buscar-nos per tornar a Albesa.