dijous, 17 d’abril del 2008

Mi monstruo y yo

Fa unes quantes setmanes vaig veure una pel·lícula al cine que es deia “Mi monstruo y yo”. Us explicaré de què va:

Comença que a un nen li fa por l’aigua, però li agrada anar a la platja a agafar unes menes de roques. Quan va agafar una roca, a sota va veure una mena de roca estranya i la va agafar. Van marxar cap a casa i el nen va netejar la roca estranya, i va descobrir que era de color blau.

La seva mare el va cridar, i el nen va córrer a veure que volia, però nomes volia saber on era.

El seu pare era a la guerra, però el nen sempre tenia esperances de què tornés, però en realitat (que ell no ho sabia) el seu pare estava mort, però ell li seguia guardant el seu lloc de treball, una habitació on el seu pare treballava.

Quan el nen va tornar va veure que aquella roca blava s’havia obert i li havia caigut un líquid blau, va seguir el líquid i va descobrir que un petit monstre molt bufó havia sortit de l’ou. El drac va creure que el nen era la seva mare, ja que era el primer que havia vist després de néixer.

El nen li va portar el cubell de les escombraries i el drac se’l va menjar tot. Quan el nen el va mirar va veure que s’havia fet mal, va anar a buscar la farmaciola i el va curar.
Quan el va curar va anar a buscar-li aigua perquè estava sec i després va deixar-lo a l’habitació i va marxar a veure qui havia tocat el timbre. Eren un exèrcit que portaven un paper per a quedar-se uns dies a viure. Amb el cuiner de l’exèrcit també hi venia un gos.

El nen va tornar amb el drac i li va dir que li posaria de nom Crusoe (de Robinson Crusoe) i va jugar amb ell. Va obrir la porta un home i el Crusoe es va amagar. Era un home i el lloc de treball del pare que li agradava tant al nen l’home se’l volia quedar i la mare no deia res.
El nen va endur-se el Crusoe i el va portar al bany. S’havia fet el doble de gros. Després l’home va descobrir el Crusoe però no va dir res a ningú, però el Crusoe cada vegada era mes gran.

Un dia el Crusoe era tan gran que el van haver de portar al llac. Un dia l’exèrcit va bombardejar el llac i el Crusoe es va espantar. Al final el Crusoe va aconseguir saltar una xarxa que havien ficat l’exèrcit i el Crusoe va aconseguir marxar al mar i va aconseguir ser lliure.

1 comentari:

Arnau Piqué ha dit...

Jo aquesta pelicula la vaig veure fa més o menys un any. Si es que no m'equivoco.
A mi el que em a agradar més es aquell noi que no recordo com es diu però recordo que tenia un laboratori.
Espero que a tu també et vaigi agradar la pelicula.