dimecres, 2 d’abril del 2008

La importancia de l'aigua

Avui us parlaré de l’aigua. Us vull parlar de l’aigua perquè i han molts peixos i plantes com les algues, és a dir, que hi ha molts ecosistemes que hem de preservar.

El nostre planeta està format per tres quartes parts d’aigua i una part de terra, però només una petita part és aigua dolça, és a dir, que podem aprofitar per a la vida.

El mar és una font vital, ja que sense ell no podríem viure perquè l’aigua es molt important i ara l’estem contaminant tirant deixalles i escombraries. Quant un vaixell petrolier es parteix per la meitat deixa anar el petroli i això també contamina bastant i si algú tira alguna pedreta o alguna pila el peix se la menjarà i els pescadors el pescaran i quan l’hagin pescat, el portaran a la peixateria i el compraran, el cuinaran, i algú se’l menjarà i es ficarà malalt i l’hauran d’operar per treure-li la pedreta o la pila que té a l’estómac.

Per això els teus pares et diuen que no has de malgastar l’aigua perquè sinó hauran de pagar més diners i estaràs malgastant l’aigua. A mi m’agrada parlar de l’aigua perquè és un tema molt important i crec que tots hauríem de respectar aquesta norma.