dijous, 10 d’abril del 2008

Power Ranger Mystic Force


La sèrie de la televisió “Power Ranger Mystic Force” és un programa que m’agrada molt. Va de cinc adolescents que seran els protectors del món.

Ve un noi a la ciutat amb moto que es diu Nick. Un home li demana ajuda i ell l’acompanya, també l’acompanyen un noi i una noia de la seva edat. El noi es diu Chip i la noia Vida. A l’entrada del bosc van vindre la germana de la Vida que es deia Medison i un noi que es amic d’en Chip, la Vida i de la Medison, el noi es deia Xender.

Al bosc l’home va desaparèixer i va aparèixer una bruixa, també van aparèixer uns monstres però la bruixa els va portar a casa seva. La bruixa es deia Udona i tenia una aprenent que es deia Cleer. Els van donar una vareta màgica a cadascun, els nois no ho volien i les varetes es va transformar en mòbils.

En Nick era el guàrdia roig, en Chip el guàrdia groc, en Xender el guàrdia verd, la Vida el guàrdia rosa i la Medison el guàrdia blau. Per transformar-se diuen: “zurza mágica fuerza mística”. Han de lluitar contra uns dolent, un es diu Morticon, el càpita dels dolents, un en Corag, el cavaller llop i una que es diu Necrolai, la reina dels vampirs, que té una filla que es diu Lili i, finalment, el rei dels dolents, l’Amo. Hi ha més dolents però sortiran d’aquí uns episodis.

Un dia van descobrir que la Cleer és la guardiana de la porta. Els dolents l’obliguen a obrir la porta d’on surt en Morticon que el van atrapar. Van fer una lluita dura però van guanyar i en Morticon va ser destruït i, a en Corag, a qui li van trencar l’espasa, va agafar la d’en Morticon i van marxar a un lloc que només coneixia ell.

D’aquí uns quans dies va aparèixer un dolent que es deia Imperius i un amic de l’Udona que es deia Dageron (el cavaller solaris).

Van trobar un ou de dragó i quan va néixer li van posar Cor de foc perquè es com se diu el tresor on el van trobar, que és ell.

Quan van aparèixer els quatre bàrbars, els guardians (els power ranger) en van destruir dos però van capturar el seu gat que era un Geni (que li podries demanar desitjos), que es deia Gengi. I van desitjar que no existissin els guardians. Van anar al Santuari de la Màgia on no els van voler treure el desig i desprès sí. Van lluitar i no van poder més i llavors els van donar poders llegendaris que per transformar-se deien: “zurza legendaria fuerza mística”. Al final van guanyar amb poders llegendaris i van estar molt contents.

Continuarà...