dilluns, 7 d’abril del 2008

Els Simpsons


Els Simpsons és una sèrie nord-americana que la fan cada migdia de dues a tres, cada capítol dura mitja hora. És una sèrie que porta molts anys emetent-se.

La sèrie tracta d’una família que han anat a viure a Springfield i tenen molt mala sort, perquè el seu veí es diu Need Flanders i creu molt amb Déu i es molt bona persona, però l’Homer, que és el pare de la família se n’aprofita. Ara diré tots els personatges de la família i els explicaré una mica:
Homer: És un home gran que només fa que beure cervesa, dormir i manar. Treballa a una central nuclear i sempre està fent tota mena de desastres. I no té cabell.

Marge: És la dona de l’Homer, és molt treballadora, li agrada quedar bé i té el cabell de color blau, tot recte cap amunt.

Bart: És un nen que li agrada anar pels carrers amb patinet a tota pastilla. Quan xoquen amb el seu pare, el Bart li roba diners i l’Homer li roba el tira-xines.

Lisa: És una nena molt estudiosa, li agraden les ciències i sempre vol ser la capitana del grup. És la nena més estudiosa de tota l’escola.

Maggie: és una nena que fa poc que camina, és molt intel·ligent i una vegada va salvar al seu pare.
El padrí: És el pare de l’Homer, quasi es igual que el seu fill. Està en una residència de padrins i sempre està fent el ruc.

Aquesta sèrie fa molt de riure i a mi m’agrada molt. L’Homer sempre diu “moskiss”.
Jo crec que és molt divertida perquè tots els membres de la família no tenen res en comú i llavors de vegades és barallen i de vegades són amics. Si mireu aquesta sèrie ni que sigui un dia, llavors cada dia la voldreu veure.