dimecres, 2 d’abril del 2008

Pequeña Miss Sunshine



Pequeña Miss Sunshine és una pel•lícula que van fer l’altre dia al Digital+ i que em va agradar molt. Em va fer petar de riure.


Va d’una família, i la protagonista és una nena que es diu Ollie i vol guanyar concursos de bellesa, el seu germà no parla, no perquè no pugui, sinó perquè ha decidit que no parlarà fins que el seu somni es compleixi, que és ser pilot d’avions. El seu pare és un home que motiva a la gent perquè faci grans coses i sigui el guanyador de tot, el seu padrí es drogoadicte i ensenya a l’Ollie el ball que ha de fer al concurs.


Llavors se’n van anar a un concurs de bellesa que es deia “Pequeña Miss Sunshine. Van agafar la furgoneta i se n’hi van anar tots junts, perquè era una mica lluny. A mig camí el pare es va arruïnar perquè el seu llibre de motivació no tenia èxit. Després es va trencar el cotxe, però com no tenien ni temps ni diners per arreglar-lo, van continuar. Cada vegada que volien arrencar havien de sortir del cotxe i arrossegar-lo.


A mig camí el padrí es va morir. El van ficar al maleter i van continuar. Estaven a mig camí i el germà de l’Ollie va descobrir que no podia ser pilot d’avions perquè no distingia els colors roig i verd. Quan van arribar, la porta de la furgoneta es va trencar. Es van anar a apuntar i quan va sortir l’Ollie li va voler dedicar els passos al seu padrí, li van preguntar on era i ella va dir: “Al maleter de la furgoneta.” La pobra nena va fer el ridícul i li van prohibir fer mes concursos en aquell estat.

Us la recomano perquè us divertireu molt veient-la, de debò!