divendres, 26 d’abril del 2013

Trobada esportiva 2013

El dia 12 d’Abril de 2013 els alumnes de les escoles de la Noguera ens vam trobar a Balaguer, on vam fer gimnàstica tot el dia: des de les nous fins a les tres i mitja de la tarda. Quan vam arribar, els monitors ens van dir els grups i a quina activitat anàvem. El primer grup va començar per la piscina, on vam aprendre a saltar de bomba, de “palillo” i de cap. Després vam anar a jugar a dodgeball, on jo em vaig fer un amic que es deia Pau.

Després de dodgeball, vam anar a bàsquet, on jo anava al grup 2, desprès vam anar a  hoquei on tots ens vam divertir; desprès de l’hoquei podíem menjar una mica i després vam poder tornar a anar a jugar. Per últim, vam anar a jugar a futbol, que era molt difícil perquè si  paraves de córrer et donaven targeta roja o groga.

Al final de tot ens vam reunir al camp de futbol on vam menjar i jugar tota l’estona. La majoria de la gent va jugar a futbol i els altres a bàsquet , les nenes a jocs de picar mans...

Quan vam arribar a Albesa encara no era hora i ens vam quedar jugant i alguns descansant al banc o agitats al terra contant el meravellós dia que haviém passat.