divendres, 19 d’abril del 2013

L'escola nova

A mi m'agradaria que ens féssiu una escola nova perquè, fa molts anys que esta feta, el meu pare ja hi anava i estaven les aules com ara. L'any passat a la classe de p-3 hi havia una escletxa que arribava fins a la classe de damunt (a la de 5-é) i els de 5-é tenien que anar a la classe de la vora de de la sala de professors (que no es dins de l'escola). A la classe de 3er, també hi ha una escletxa, tapada amb una placa de ferro.

No hi ha un lloc per fer gimnàstica, no tenim laboratori per a fer experiments, el pati es petit i quan sortim a l'esbarjo estem junts tota l'escola, això vol dir que els nens que juguen a futbol han de vigilar a no fer mal als petits. Al pati també hi ha una escletxa on hi entropessem, i quan plou s'hi fa un toll molt gros, on els nens petits sempre hi tiren la pilota i acaben xops.

El menjador escolar, no es al recinte de l'escola. Per anar al lavabo hem de sortir al pati, i a l'hivern hi fa molt fred. Tot això fa que tots els nens del poble desitgem i demanem una escola nova . Nosaltres potser ja no hi podrem anar, però els mes petits la podran desfrutar.

L’any passat a la classe que anava jo hi havia un balcó que ens van dir que no podíem passar d’una línia perquè sino es podia trencar.