dijous, 21 de març del 2013

Text argumentatiu: Els Videojocs


Avui us vull parlar d’un tema bastant polèmic, que en el passat ho va ser encara: Els videojocs.

En el passat es volien prohibir els videojocs, perquè en alguns casos podien arribar a ser molt  violents, però aquesta no era excusa, ja que també et podia ajudar a diferenciar la vida real de la ciència ficció, i si no ho podies diferenciar era que tenies un problema per entendre el que era i el que és la vida real.

Si s’està molt  ``enganxat ´´ a un joc mitjanament violent , et pot influir i tindre més mal humor, barallar-se amb tothom. Mirat  d’un altra manera, et poden fer viure qualsevol cosa que en la vida real no faries o que no hauries de fer; i això en realitat és bo.

Però per molt que t’agradi un joc, encara que sigui el millor del món també has de sortir a fora a que et toqui el sol a la cara, a viure experiències reals, ja que sinó el dia que vagis a la universitat, a l’ institut, a la platja o on sigui, pots trobar-te alguns problemes  (insolació perquè estàs acostumat a estar a casa, mal d’ulls perquè tens les pupil·les acostumades a casa teva...).

Jo estic a favor dels videojocs però com he dit abans  pots tindre problemes si sempre hi estàs jugant. En definitiva,  m’agraden però també m’agrada molt sortir al carrer.