dijous, 21 de març del 2013

Excursió a Tarragona

El dimecres dia 13 de Març, vam anar a l’excursió de Tarragona, a veure l’aqüeducte dels romans. Abans d’anar-hi vam esmorzar, i després ens van presentar dos monitores: una es deia Aurora i l’altra Lurdes. A nosaltres ens va tocar l’Aurora i ens va explicar com i quan van construir l’aqüeducte. Per entendre-ho més be, ens vam disfressar: el Sergi de burro, l’Eloi de enginyer i jo de diablessa.

Després de fer el petit teatre, l’Aurora ens va donar un quadernet i el vam omplir una mica.

Finalment vam pujar a l’aqüeducte amb l’Aurora, i va posar mitja botella omplerta d’aigua, i es passava per un tub de plàstic, anava enganxat en una altra mitja botella.
 

L’Aurora i l’Andreu tenien un objecte per comptar els metres de l’aqüeducte. Abans de marxar cap al museu vam anar a dinar en un menjador.

En acabar de dinar, els nens i nenes de 6è ens van fer un espectacle de pallassos, era molt divertit!. Quan vam acabar de jugar, vam anar cap al museu, on ens havien donat un quadernet i una maleta que tenia la lletra (Q).

Els de la (Q) érem un equip, i havíem de buscar quina persona érem, amb les pistes que hi havien a la maleta. Quan vam esbrinar qui érem, un del nostre equip es va disfressar, en tot cas es va disfressar en Pau.