divendres, 1 de març del 2013

El carnaval a Albesa


El dia 23 de Febrer va tenir lloc el  carnaval a Albesa.

El dia 23 de Febrer va tenir lloc el carnaval a Albesa, a les 4 van fer la rua per tot el poble. La rua va estar acompanyada per una animada batucada els Garnotes de Benavent de Segrià. L’inici de la ruta va ser al parc que hi ha al davant del centre cívic, van passar per davant de la Pedrera (un parc empedrat molt divertit) i finalment van tornar al mateix  parc.



Hi havia molta gent disfressada de moltes maneres: de princeses, de fades, també de les monster high, de dimonis, de gòtiques i de moltes disfresses més. Després de la batucada, al centre cívic, els nens de sisè de l’escola l’Àlber van fer un circ molt divertit: cantaven i ballaven cançons,  feien màgia, etc. Quan es va acabar el circ van fer un berenar de coca amb xocolata només per la gent que anava disfressada.
 
A la nit també es va fer una festa de disfresses però per a la gent gran, va estar amenitzada per la  banda Puig. També va ser divertit perquè també hi havia moltes disfresses:  de picapedra, de Teo va de festa, de “Hawaians’’, de cubs rubidis, de jugadors de rugbi, de papa de roma, de tribu africana, de policies, també hi havia les nenes de “Envasonvas.cat”, etc.
 
Quan ja hi havia tota la gent  van començar a recitar el testament del rei Carnestoltes (tenia la cara del Rajoy), seguidament van cremar-lo  al carrer però nomes hi va anar el jovent perquè feia molt de fred. I després van fer el concurs de disfresses, que en primer lloc va quedar el papa de roma, en segon lloc les nenes de “envasonvas.cat” i per últim van quedar la tribu africana.
 
Va ser una nit inoblidable pels habitants d’Albesa.
 
Tresa Bo.
Albesa.