dijous, 21 de març del 2013

Les begudes alcohòliques


Les begudes alcohòliques son bones però amb moderació i  sense passar-se. Avui en dia a la televisió, als supermercats a tot arreu hi ha begudes alcohòliques i això deixa a part algunes  coses mes importants com menjar, anuncis per cases,...

Hi ha coses bones, per exemple: si vas a un bar algun cap de setmana i beus una cervesa està bé, però no tres, ni quatre, ni cinc; una, com a molt dos. També són bones si vas a un Pub els caps de setmana, o vas a una discoteca si veus un “cubata” o dos està bé però com jo he dit amb moderació.

També hi han coses dolentes com per exemple si vas a qualsevol lloc, bar, discoteca...
Quan vas a aquests  llocs et beus moltes cerveses, molts “cubates”, molt alcohol; és dolent per a la teva salut i pots arribar a tenir càncer de fetge, també es molt adictiu. Per aquesta causa si no en prens pots arribar a sentir-te malament i d’aquest síndromes se n’anomena el síndrome d’ abstinència. A més a més si beus  massa  i has de tornar a casa, i si vas massa begut  no podries tornar a casa conduint  un vehicle. Aquesta causa és la culpable de  molts accidents de tràfic.

Jo crec que les begudes alcohòliques no són ni bones ni dolentes ,tot depèn de com les consumeixis. Com en tot, els excessos són dolents.