dijous, 21 de març del 2013

Excursió a Tarragona

El dia 13 de Març, vam anar a Tarragona (com es deia abans, Tàrraco), vam arribar a les deu i escaig i vam esmorzar. Quant vam acabar d’esmorzar van vindre les monitores i vam anar a l’Aqüeducte. Era molt bonic i molt gran.


Primer, ens van explicar la llegenda de l’Aqüeducte i l’Eloi, la Chànez i el Sergi van representar-la, ens van fer riure molt. A continuació ens van donar un dossier i ens van explicar les parts de l’Aqüeducte, com era abans, com el van construir... Després, vam mesurar l’Aqüeducte i vam escriure les mesures al dossier.



 Quan vam acabar de fer el de la fitxa, vam pujar per l’Aqüeducte (era molt bonic). En l’edat dels romans a dalt de l’Aqüeducte estava tot tancat. Les costes de pujar i baixar de l’Aqüeducte eren molt pendents i ens costava. Quan vam baixar del Pont del Diable, els de 3r i 4t estaven fent el dossier. Vam anar al camp d’aprentatge a dinar i a continuació els de 6é ens van fer divertir una mica.

Va vindre l’autobús i vam anar al museu, on vam fer de detectius (vam veure el mar, era molt bonic i hi havia vaixells). Vam portar unes maletes que a dins hi havien paquets. També ens van donar un llibre que havíem d’escriure i fer activitats. El nostre personatge era el E i havíem d’endevinar el seu nom. Quan vam acabar la Laia, el Pau, el Roger i el Quim es van disfressar. El Quim es van disfressar del nostre personatge.
Va ser l’excursió mes divertida del trimestre.