dijous, 27 de maig del 2010

Iron-Man 2

Personatges: Tony Stark (Iron-Man), Pepper, general Rhodes, Ivan Vanko, Happer
Iron-Man 2 és una pel·lícula que tracta en que en Tony Stark era un home molt famós que va fer descobrir la seva identitat, la d’Iron-Man.

El pare d’Ivan Vanko havia treballat amb el pare d’en Tony, Howard Stark però el pare Vanko el va traicionar i en Howard el va enviar a una preso de les estepes siberianes.

Quan el pare Vanko estava a punt de morir estava mirant en Tony Stark per la televisió i li va dir a l’Ivan que ell podia ser aquest. Ivan es volia venjar, derrotant a Tony Stark.
Va aconseguir la seva font de vida i es va fer una armadura amb una mena de fuet d’electricitat a cada mà. Ivan Vanko va demanar unes entrades per ser un dels comissaris del Gran Premi de Mònaco de Formula 1, en el que participava en Tony Stark.

En mitja cursa va sortir ell a la pista i primer es va emportar un Ferrari i quan va venir Tony Stark va partir el cotxe en mil bocins. Al veureu Pepper, va portar la maleta en la que hi havia el vestit d’Iron Man i la va donar a en Tony, llavors en Tony el va guanyar però l’Ivan Vanko semblava estar molt segur de que algun dia ell podrà derrotar-lo.



En Tony s’estava morint perquè el seu dispossitiu li estava fent molt malt i tenia que trobar una nova font de vida. Ell al estar descontrolat va fer moltes tonteries, fent el boig i no es podia controlar, fins que un dia el general Rhodes va veure que no podia controlar a en Tony i com que aquella armadura que tenia era única la va portar als investigadors perquè en fessin de noves.
Tony va veure que no anava bé i va fabricar una nova font d’energia, el triangle, que li permetia fer nous atacs i una armadura millorada.

Llavors Happer va estar molt content al tenir l’armadura i a demes va contractar a Ivan Vanko per què proves la seva armadura. Però Ivan va voler fer el que l’interesava i per un ordinador en la presentació del robots de Happer i també l’armadura del general Rhodes.

Per què els robots no matessin molta gent Iron Man els va atreure a fora de la ciutat i llavors va poder desactivar les conneccions de Vanko amb l’armadura del general Rhodes, eren en Tony i el general Rhodes contra tota la tropà de Happer controlada per Vanko.

Al veure que eren molts va fer servir un atac que havia adquirit amb la força del triangle i els va destruir tots, llavors Tony va descobrir que quan destruïes els robots tenien s’activava una bomba i va veure que Pepper estava al cantó d’una bomba a punt d’explotar llavors va activar la seva força de propulsió i va arribar a temps per salvar a Pepper.