dijous, 27 de maig del 2010

El concurs de narració de la biblioteca

El dissabte passat van fer l’entrega de premis del concurs de narració, hi havia quatre categories: la primera categoria era la “a” els de tercer i quart,la segona categoria la “b” que es cinquè i sisè, la tercera categoria la “c” els de la ESO i la ultima categoria i la cuarta els de mes de vint anys.

Els llibres que van fer diuen que van ser mol bonics alguns molt emocionants, els que decidien eren dos o tres de l’AMPA unes quantes dones de l’associació de dones, dos mestres i uns quants padrins.

Aquell dia jo no vaig poder assistir allí però els guanyadors ja se qui son:
De la primera categoria l’Andreu Terés de 3r, de la segona categoria el Joel Gomis de 5è, de la tercera categoria, la Nuria Farrús i la ultima categoria la Gala Rufach i la Laura, la filla de la Rossita de la biblioteca.

El premi era un abonament familiar per aquest any de la piscina, uns quants llibres i una bossa de la biblioteca. Als que van participar un llibre.

M’agradaria aver guanyat per l’abonament així no l’agusem tingut que pagar i per lo que m’ha agradat fer el llibre, però no ha pogut ser.