dijous, 27 de maig del 2010

Gran premi Catalunya Bellpuig 2010.

Els millors pilots del món de motocros es van trobar a Bellpuig el cap de setmana del 15 i 16 de maig, dies plens de curses i activitats off-road.

Hi ha quatre categories en joc: MX1, MX2, Fèmines i l'Europeu de 125 cc, que és una de les novetats d'enguany.

El Circuit de Motocròs de Catalunya és l'únic mundial del país, es coneix com circuit de "Montperler", per la denominació dels terrenys de Bellpuig on es troba situat. També hi ha instal·lacions per a la iniciació i la pràctica del motocròs.

El dissabte 15, la jornada començà a les 8:05 h, els 180 pilots han de passar el tràmit de les verificacions i han de preparar les seves motos per afrontar la jornada d’entrenaments oficials, que ja registra les primeres competicions, amb quatre curses de classificació i la primera cursa que puntua per al mundial en la categoria MX femení, acabant la jornada sobre les 19 h.

El Diumenge 16, es van disputar 2 curses del mundial MX1 i 2 de MX2, segona cursa del mundial femeni i 2 curses del Campeonat d’Europa. Campano i Lozano i Carmen Segura van ser els espanyols més destacats.
Va ser un cap de setmana ideal pels amants del motocros i del Moto Club Segre, entitat responsable de l’organització.