dijous, 13 de maig del 2010

Dragon Khan

El dragon Khan es una atracció de Portaventura, una de les més fortes. El dragon Khan és a partir de metro 40, això vol dir que s’hi fas menys de m.40 no hi pots pujar. És coneix com a dragon Khan perquè està inspirat com s’hi fos un drac, com aquells que fan servir a China per les festes.

Portaventura està partit amb quatres parts: China, on hi ha les atraccions més fortes, la Mediterrànea, on hi ha una atracció forta i nova, el Furius Baco, la Polynesia on hi ha espectacles hi atraccions per nens més petits, i per quarta hi última part Mèxic, on quasi sempre fan espectacles.

El dragon Khan comença amb una pujada molt llarga i emocionant, i quan arrives a dalt,arriba una baixada extraodinaria, on tot seguit hi ha dos volteretes. Desprès de les dos volteretes, hi ha una curva súper tancada hi una altra voltereta, fas una altra petita baixada i arriba l’última voltereta, quan acabes la voltereta, el dragon khan ja va afluixan fins que arribes amb aquella mena de caseta on pujen i baixen les persones.

Quan baixes del dragon Khan, et diuen que tens que tirar recte, on hi ha una botiga on hi ha les fotos que t’han fet mentres estaves pujant. Si la compres te la posen amb un marc i et la donen.

El dragon Khan té 2,5Km. És una dea les millors atraccions.