dijous, 6 de maig del 2010

F.C.Barcelona Vs. Reial Madrid

La Lliga BBVA està molt ajustada després de que el F.C. Barcelona deixes anar dos punts contra l’Espanyol, al nou estadi de Cornellà-el prat i acabes eliminat de la Uefa Champions League després de perdre a les semifinals contra l’internazionale de Milà i ara només pensar en la Lliga.
Ara el Reial Madrid està a un sol punt del F.C. Barcelona en la classificació general, però el F.C. Barcelona té en favor el gol averaix particular.

Ara el F.C. Barcelona té vuitanta-set i el Reial Madrid un menys, vuitanta-sis. Ara el Barça rep al Camp Nou el Tenerife i el Valladolid, m’entres que ha fora de casa rep dos durs rivals, el Sevilla i el Villarreal.El F.C. Barcelona pot aconseguir si guanya tots els partits que li queden noranta-nou punts, el seu objectiu aquest any es guanyar almenys la Lliga i demostrar al Reial Madrid que els fitxatges no ho són tot, també hi ha d’haver bona relació entre tots els jugadors.


Entre el F.C. Barcelona i el Reial Madrid hi ha una gran diferència que en el Real Madrid hi han estrelles: que només juguen per ells i només volen el millor per ells i no juguen per l’equip, com C. Ronaldo, Higuaín etc. En canvi al Barça hi ha sols: que són molt bons jugadors i a demés juguen per l’equip.
Molts ara critiquen al Barça pel que ha fet aquest any, però es que el difícil no es guanyar-ho tot sinó mantenir-se guanyant-ho tot.

Jo, l’únic partit que vaig veure el F.C. Barcelona un pèl fluix va ser l’anada de semifinals contra l’Internazionale de Milà.
Ara em d’anar a mort per la Lliga.