dijous, 18 de març del 2010

Vam anar amb bicicleta a Castelló



El dissabte vam anar jo, el Oriol i l’Albert a Castelló de Farfanya, a les 10:05 del mati vam marxar de Albesa, per anar a Castelló, vam passar per una camí de pedres .


Vam tardar una hora justa, l’Albert per mig camí va dir que si volíem anar a casa de s’ha tieta o a casa de s’ha padrina, jo i l’ori vam dir que ens dona igual, de mentres que estiguem a Castelló... al final vam arribar, mes cansats que deu.

Primer vam anar a casa de la tieta de l’Albert, no estava a casa, segurament que estava treballant. Vam estar un rato assentats a terra, desprès vam baixar una baixada i ens vam trobar amb una tieta de l’Albert o alguna cosa així, una mica mes tard vam anar a casa de la padrina de l’Albert, i ens va donar aigua.

De seguida vam marxar perquè feia molta calor i perquè també teníem que marxar, si no faríem tard. Quan vam marxar el oriol va dir que si volíem passar per el canal que dona a la carretera, i vam dir que vale de mentres que podem anar Albesa... vam tirar tot recte.
Quant vam arribar Albesa no havia ganes de pujar la costa i vam passar per un camí que es tot pla no hi ha cap pujada. Vam anar al parc a comprar, vam trobar al amics i van parlar, fins que no van sortir els que van anar al col·legi