dijous, 11 de març del 2010

Invizimals

Els videojocs són una passada, hi ha molts jocs en que tu vas pujant de nivell fins que et trobes a rivals més difícils de derrotar.

Invizimals es un videojoc en que hi ha una mena de bitxos que estan al nivell 1 i després aconseguin vats vas acumulant punts per pujar de nivell fins que arribes al nivell 5, llavors s’evolucionen en un que es més fort i més poderos, després la propera evolució es quan arribes al nivell nou però per això es tenen que aconseguir molts vats, el màxim es el nivell 12.

Primer els Invizimals són com nadons i quan evolucionen semblen vertaderes besties. Hi ha moltes formes d’atrapar Invizimals, per exemple apretan fort sobre la trampa i esquivan coses etc. Per aconseguir guanyar més combats hi molts vectors que són els que t’ajuden a derrotar els més forts, els vectors són: el paquet de vida, que serveix per que quan se t’acaba la vida te’n pot recarregar 50+, paquet de stamina, serveix per recarregar l’stamina que es la potencia en que pots atacar o defendre, te’n dona 40+, també hi ha el superpaquet de vida que et pot recarregar fins a 150+, el porta’m a casa que et recarrega tota l’stamina.

Després hi ha uns altres vectors que són l’huracà que li treu bastanta vida, el cop de llamp, que li pren una mica més de vida que l’huracà i el vector que es diu elemental de foc, de gel, de roca, de herba i de aire que li treuen quasi tota la vida.


Invizimals és un joc en que si tu agafes les espurnes que surten al realitzar un atac allò et serveix per a comprar nous vectors i poder derrotar-los, les espurnes són com els diners.

Aquest videojoc es divideix en diferents missions, capturar Invizimals combatre els líders de cada ciutat i obtenir els seus Invizimals, primer comences amb uns rivals fluixets, fàcils de guanyar però a partir de les muntanyes de gel, tot comença a ser més difícil, però ja aconsegueixes més elementals, també a partir de les muntanyes de gel tots els Invizimals ja són de nivell 12 i quan els captures ja no cal que els evolucionis més.

Quan vas pujant de nivell pots triar si apujar la vida l’stamina la recuperació de l’stamina, l’atac i l’armadura. Molts Invizimals quan els veus et penses que no són guapos però quan els evoluciones els veus canviats, més grans, amb més vida, més armadura, més stamina, de tot.

Invizimals és un joc que costa molt de passar-lo tot i això es bo perquè hi ha joc que són molt guapos però s’acaben de seguida en canvi aquest costa molt d’acabar-lo.