divendres, 19 de març del 2010

Excursió a Barcelona!

El dia 12/03/010 vam anar a Barcelona d’excursió. Quan vam arribar, el autocar ens va deixar cassi davant del Imax Port Vell, ens vam anar a la porta de l’aquari que està tot cobert, allí vam esmorzar ràpid i vam anar directes al Imax. Només arribar al Imax ens van donar unes ulleres que eres gegants, i que no me paraven de caure.


Vam arribar a la sala, ens van fer treure les jaquetes, assentar-nos i posar-nos les ulleres. No vam púguer triar al lloc de seure, i io tenia amb un costat la Irene i a l’altre el Marc.A.


El que vam anar a veure no era una pel·lícula, era un petit documental sobre el mar. És veia la vida del mar, peixos dofins etc. La gent que vivien al mar, com pescaven. El vídeo va durar 30minuts. És molt divertit mirar les pel·lícules o documentals amb 3D!


Passeig pel port
Tot seguit, al sortir del Imax, vam anar a fer un passeig per el port. Vam passar per un petit port, i quan el vam travessar el Josep Manel ens va fer posar a tots el nens que havíem anat a l’excursió, i ens va fer una un a foto. Desprès d’una estona de caminar, vam anar a un lloc cobert i allí vam dinar. Jo tenia un entrepà de petillo.


Cap a la fàbrica de xocolata!
Desprès de dinar, vam anar cap a la fàbrica de xocolata, allà ens van explicar don venia el xocolata, i totes aquestes coses. Al cap d’una estona vam fer dos tallers, un era fer una casa de xocolata i mentrestant podíem ficar el dit allí a la màquina, i desprès un altre de dibuixar amb xocolata.


Marxant cap Albesa
Vam agafar el autocar una altra vegada, i cap Albesa. Ens van posar la pel·lícula de la pantera rosa, era molt divertida! Al arribar els pares ens esperàvem, vam agafar el xocolata i cap a casa!

Ho haurem de repetir!