divendres, 19 de març del 2010

El Metin

El metin italià es un joc de l’ordenador, es te que descarregar. Es com el metin2 que es el normal. El metin italià es un joc que pot jugar tot el mon, però casi nomes juguen els italians, jo no entenc res de lo que diuen.

Abans tenia el metin normal que i juga casi tot Europa, el metin2 es un avorriment, quant ja fa temps que el tens ja te’n canses. Puges de nivell molt a poc a poc i al metin italià no, nomes que matis uns gossos et puja una bola i mitja, al altre no nomes puges un cinc per cent.

Hi han armes de tot tipus, i es poden pujar +9, vol dir cada vegada que u puges mes pegarà, i mes mal farà, també pots pujar-te un escut, armadura,com una arracada, un collar, una polsera i una casco que casi tot lo que te dit es per defensar-te.
Hi ha diferents personatges com per exemple: ninja, guerrero, sura, chaman. Cada un de aquests personatges tenen coses diferents.

Les ciutats es diuen City. I també hi han arees, que son mons imaginaris que hi ha bitxos i de tot, son per matar, les arees son molt grans, ni han de diferents, ni ha alguns que els bitxos son mes forts i a alguns mes fluixos.