divendres, 27 de novembre del 2015

La castanyada

El divendres passat  va ser la castanyada al nostre col·legi, al matí van fer les classes normals com si fos un dia de cada dia, però a la tarda vam fer una mica d’espectacle pels pares, allí vam ballar danses i cançons que havíem preparat.

Els de p3 van fer una cançó de la castanyera i portaven uns pompons a les mans, els de p4 també i els de p5 també. Els de 1r van fer uns dansa francesa que es deia “puc pasé de go “ va estar molt be però es van equivocar una vegada, els de 2n van fer un vall de bastons, els de 3r van fer una dansa clàssica amb els peus, els de 4t van fer un ball bastant difícil però els hi va sortir força bé, els de 5é, nosaltres, vam fer una dansa en que havíem de picar fort amb el peu de la terra, i final ment els de 6é van fer una dansa que cada vegada era més ràpida.


Llavors mentre els de 6é sen van anar a canviar per repartir les castanyes nosaltres vam fer el vall lliure que consistia que la música tocava instruments i tu els havies d’anar endevinant i també vam fer un joc en que un havia de sortir al mig i fer una posició divertida, a mi em feia molta vergonya però després ja no.

Els de 6é van repartir les castanyes per tota la gent, de mentre nosaltres repartiem la beguda i els gots, vam menjar una mica de castanyes i a l’últim ens vam quedar a escombrar una mica.

Aquella tarda m’ho vaig passar molt bé.