dimarts, 8 de gener del 2008

Hi ha massa pisos al poble?

Normalment de pisos se’n fan molts més a la ciutat que en un poble. No obstant, darrerament hi ha pobles on se’n fan molts. Per exemple, a Albesa estan fen cinc blocs de pisos i una carretera nova. Evidentment, hi ha gent que hi esta d’acord i gent que hi està en contra.

Esta molt be perquè si trobes feina te pots comprar un pis i viure amb un poble. Si vols anar a viure al poble s’hi esta molt be perquè és més tranquil i no hi ha tan trànsit. Si no fessin pisos els joves anirien a viure amb un altre poble i als pobles s’anirien fen cada vegada mes petits. D’aquesta manera si fan pisos els joves no se n’aniran a viure amb un altre lloc i es quedarien al seu poble a viure.

Jo penso que es un rotllo perquè més gent i si hi vius a la vora fan molt soroll. I ara hi haurà mes trànsit. Són massa alts i no veus el paisatge. I si fan pisos ocupen llocs naturals o eres i els nens no tenen lloc on jugar llavors s’han de quedar avorrits a casa. Haurien de fer els pisos damunt de les cases velles, que els tirin terra i que els facin allà així no destrossaran camps naturals.

No n’haurien de fer perquè vindrà més gent. I per fer pisos destrossen camps i eres que abans hi vivia gent i cada vegada i ha més arbres. I fan molt soroll i molta pols i no pots dormir tranquil. A jo em fan pisos davant de casa i a les cases del davant les embruten tot de pols. Hi ha màquines, camions i quan pugen costa amunt carregats fins dalt els cau arena; jo els faria ficar un toldo. Així no els hi cauria res i tots amb pau.