dimecres, 9 de gener del 2008

Una pel·lícula molt fantasiosa

Arthur i els Minimoys

La pel•lícula Arthur i els Minimoys es una pel•lícula feta per a tots.
Es d’aventura i alguna cosa de riure. Al començament sembla avorrida però desprès es mes divertida. L’argument és el següent:

L’Arthur es un nen que viu amb la seva padrina perquè el seu padrí,que es deia Archibal a desaparegut fa tres anys. Un home vol la casa i en dos dies si el padrí de l’Arthur no firma un document i no paguen destruiran la casa. Una nit l’Arthur va descobrir l’enigma per entra al país dels Minimoys, el va vindre a ajudar una tribu, uns amics de l’Africà de el seu padri, quan va anar a la porta que es va encongir i va entrar a un telescopi on va conèixer un Minimoy que es deia Betameche però li deien Beta. Al país dels Minimoys va conèixer la princesa Selenia la germana gran d’en Beta, va parlar el problema amb el rei i llavor van obrir la porta principal on van sortir molts mosquits i al final l’Arthur va treure de la pedra l’espasa del poder i va matar tots els mosquits.
Van anar a l’aventura per buscar el tresor que va trobar el seu padrí.
La seva padrina va parlar amb els policies que el busques.
Van anar a un lloc on els va portar a Necròpolis. Allí els van portar a un bar on pots ballar. Poca estona desprès va vindre Darcos el fill d’en Maltazar el malèfic M.
Allí van lluitar amb mosquits i amb musica i se’n van escapar.
Quan van arribar al lloc on hi viu Maltazar la Selenia va començar a caminar, l’Arthur la va seguir la Selenio li va dir que no la seguís, que ell tenia de trobar el tresor llavors es van besar. En Beta va anar amb l’Arthur a buscar el tresor i la Selenia a matar en Maltazar. Els van ficar a tots a la presó on l’Arthur va trobar el seu padrí. Desprès el van deixar escapa i els van donar d’avantatge tres minuts. Van trobar un cotxe de joguina que li va caure a l’Arthur. Es van escapar l’Arthur i el seu padri. Van trobar el tresor i van poder pagar.