dimecres, 9 de gener del 2008

El circuit de Menàrguens

Fa poc que a Menàrguens han fet un circuit, on hi poden córrer minimotos, cars i super-bikes. Ara al circuit, a la vora de “boxes” hi volen fer un restaurant molt gran.
És un circuit molt gran, però també es molt tècnic perquè hi ha moltes corbes, i té uns 1.400 metres. Per córrer tota l’estona gas a fondo s’ha de ser un bon pilot, ja que hi ha corbes de dreta i esquerra molt tancades. Al circuit els pilots que saben per on anar deixen una traçada. Al voltant del circuit hi ha uns neumàtics per si algú surt del circuit.
A jo m’agrada molt portar un car, corren molt i el que m’agrada més es xafar els pianos i també avançar per dins fent-li un interior al rival. Les super-bikes fan molt soroll i són molt grosses. Les minimotos són com una moto petita, n’hi ha de cross, de carretera i quads. I els cars és súper divertit perquè vas a ras terra i tens una sensació de velocitat. Per mi el que m’agrada més de les tres coses es el car, sempre que trobem un circuit de cards parem i correm una estona. A fora dels circuits hi acostuma haver terra o gespa perquè si surts que el vehicle freni abans que xoquis.
Al circuit de Menàrguens hi va molta gent i s’ho passen molt bé. El circuit s’embolica molt però si et vols aviar tens un munt de lloc per divertitr-te. Hi ha circuits on és pot córrer molt perquè hi ha moltes rectes i corbes obertes. Però ni ha d’altres que són més tècnics, els han dissenyat per als bons pilots. Us recomano que hi aneu perquè ho tenim a prop i portar un car és una experiència única. Jo he pujat amb un car i amb una minimoto i la super-bike ja hi pujare quan sigui gran

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ori si hi ha restaurant hi tindra clientela, a per ser si tens una foto pasamela, i quan vegis aquest missatge contestam al msn.

Anònim ha dit...

Ori si hi ha restaurant hi tindra clientela, a per ser si tens una foto pasamela, i quan vegis aquest missatge contestam al msn.