dimecres, 19 de desembre del 2007

L’equip i el camp dels meus somnis

El Barça és un dels millors equips de tot el món, és un equip que juga molt bé. Té l’aliniació perfecta, l’onze ideal... encara que no sempre guanya.

Sota els pals V. Valdés, a la defensa línia de quatre: al mig Milito i Puyol, a la banda dreta Zambrotta a l’esquerra l’Abidal. A mig camp Toure, el Xavi, Iniesta i el Deco. I a la davantera Henry Eto’o i Messi, i de vegades Bojan.

El seu camp és a Barcelona, s’anomena “Camp Nou” hi cap molta gent. El Barça ha guanyat la lliga el 2004-2005 i més vegades. Per a mi ser del Barça no només significa ser amant del futbol, sinó que també expressa sentiments com ara sentir-se d’un país que és Catalunya.

El president del club es diu Joan Laporta i el seu entrenador Frank Rijkaard. Tenen uns vestidors molt però molt espectaculars i tenen sales de massatges i moltes coses més... Els seu camp és molt gran i està molt ben cuidat. L’equip del Barça no és només de futbol sinó també de hockey, bàsquet i molts esports més. Al Barça tothom hi vol jugar però només hi poden anar els bons o joves promeses (com el Bojan), que comencen jugant en categories inferiors del Barça.



Un dia vaig anar al Camp del Barça a veure un partit, és molt gran i molt bonic. El partit va ser molt emocionant. No és el mateix veure’l per la televisió que del camp perquè al camp hi ha molta gent i es veu molt més bé, però quan fan gol tothom s’aixeca de la cadira i no veus res. Per a mi el millor es emportar-se una ràdio perquè sinó els jugadors es veuen tots iguals. Bé, us recomano que si no heu anat mai al camp del Barça, encara que no sigueu simpatitzants d’aquest equip, que hi aneu perquè és una experiència única. Fins i tot molts estrangers venen a Barcelona per veure un partit del Barça i l’ambient fantàstic i de festa que s’hi respira.

VISCA EL BARÇA!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

força bè, força barça!!
el que ens agrada del barça ho has explicat molt bè. no dius res del seu himne, te'l saps eh ori??

Anònim ha dit...

COM TOT BON CULÉ, ET SAPS L'HIMNE, NO?? MOLT BÉ.

Marc Barios ha dit...

Ori hauries agut de ficar el de la coma d'europa el de la champions l'any 2005-2006. Però esta molt bé.