dijous, 13 de desembre del 2007

High school musical


Una pel·lícula inoblidable


Vaig veure una pel·lícula inoblidable. Va d’un noi que juga a un equip de bàsquet i d’una noia que es coneixen el dia de cap d’any perquè els van triar per cantar a un karaoke i cantaven molt bé. Després la noia va marxar i es van donar el número del mòbil.


Al cap d’un temps que van tornar a l’institut i a l’equip de basquet, que es deia vildcats, al cap de poc jugarien la final. Però en Troy (el noi) es va trobar la Gabriela (la noia) que s’havia traslladat al seu institut i també anava a la seva classe i es van enviar les seves fotos pel mòbil i la senyoreta va sentir els mòbils i els hi va prendre, també els va castigar després de classe a ajudar a muntar un musical i el seu amic Chad li diu que per ell els musicals son molt avorrits i que es perdran l’entrenament de basquet per un càstig. Desprès el seu pare que era l’entrenador va preguntar als seus jugadors on eren en Chad i el Troy i li van dir que estaven castigats. A la tarda l’entrenador va anar a veure la professora d’en Troy i es va queixar que si vol que els castigui que ho faci a una altra hora perquè sinó no podrien guanyar la final.


Desprès van veure la Sharpay (una noia que odia la Gabriela) apuntant-se al musical i va tapar tots els llocs on es podia apuntar la gent i els va preguntar si es volien apuntar i van dir que no, que sol miraven. La Sharpay i el seu germà cada any s’apuntaven a tots els musicals que feien. La Gabriela va trobar-se amb una noia que li agradaven les mates igual que a ella i li va preguntar si es volia apuntar al seu grup de mates i ella li va dir que si, desprès en Troy es va escapar de l’entrenament i va anar a veure la prova del musical amb la Gabriela i quan ja s’havia acabat van decidir apuntar-se però la dona no els va deixar, però es van posar a cantar una cançó i la dona els va dir que si que es podien apuntar però que havien ser puntuals.

Quan la Sharpay es va assabentar que els havien deixat apuntar volia fer el que fos perquè no guanyessin, que ella i el seu germà havien sigut els campions tots els anys.


Van assajar a l’hora del pati a una aula i la Sharpay els va sentir que cantaven molt be i va anar a cridar al Rayan (al seu germà), i van pensar que podien fer per que en Troy i la Gabriela no poguessin concursar.


Els amics d’en Troy no volien que fes el musical i les amigues de la Gabriela tampoc ho volien i van obligar a dir al Troy que la oblidaria i ho van gravar amb una minicamera de l’ordinador i li van ensenyar a la Gabriela, que es va enfadar i va marxar. Desprès en Troy la va anar a saludar, pensant que no havia vist el vídeo, la Gabriela el va ignorar i va marxar. En Troy que no s'ha enterat del que pasava va anar a al seu lloc preferit per estar sol i els seus amics es van anar a disculpar, despres va anar a casa de la Gabriela a dir-li el que havia passat i la Gabriela el va perdonar.


L’endemà la Sharpay va convèncer a la dona del musical que ho fessin el mateix dia que la final i que el concurs de mates. Quan en Troy i la Gabriela van veure-ho es van desanimar molt però tots els seus amics van dir que aconseguirien fer el que fos per fer-ho tot.


El dia del la final i totes les coses el Troy va anar al partit i la Gabriela al concurs de mates, quan eren al concurs de mates amb el portàtil van parar les llums del camp de basquet i van fer un experiment de fum i sen van anar a cantar. Van cantar la cançó Breaking Free i tothom els va anar a veure, van cantar molt be, van guanyar la final i van guanyar el concurs de mates.

I així s’acaba la pel·lícula.



fi