dimecres, 12 de desembre del 2007

Uns dels pobles mes bonics

Prades

Avui us parlaré d’un poble molt petit i molt bonic on jo hi passo les vacances i els caps de setmana des dels tres anys amb la meva família.
Per mi és millor prades que Albesa, l'escola de Prades no es tan gran però hi ha mes muntanyes que es el que a mi m’agrada. Us recomano anar a Prades si teniu asma o us agrada la muntanya.
Prades, es un poble molt petit on hi van molts excursionistes de pobles de Catalunya.
Diríem que hi ha molts bars restaurants i tot està fet de manera artesana.
Prades es una muntanya que està situada a 1.200 metres d'alçada jo hi vaig cada cap de setmana encara que a l'hivern s'hi passa molt fred.

A les nits estem a dotze graus sota zero. A Prades s'hi fan moltes festes, la del cava, que baixa molt cava i es molt típica. També la festa del blat on s'hi bat molt blat, també la de la farigola, on tota la plaça esta plena de botiguetes...

Tota la gent del càmping va al poble de Prades, que queda 300 metes i es molt a prop, no hi ha ni cinc minuts. Si preguntes per anar a Prades i preguntes que es el mes típic et diran la font que baixa i aigua menys una dia que hi baixa cava.Si voleu, mireu aquest vídeo a youtube. A Prades als estius hi ha molt gent però a l'hivern només son els habitants del poble que són uns cinc cents.


La gent que viu a Prades ja estan preparades, no com la gent que ve a passar l'hivern i es gelen de fred (com els de Barcelona).

Hi ha moltes excursions per fer, per exemple l'excursió de la Roca Foradada , la Baltasana , la cova d'en Pere, Gonifales, La Abellera i moltes mes... Us recomano anar a Prades si teniu asma o us agrada la muntanya.

A Prades hi ha moltes piscines, tres piscines i tot està més bé que al poble d'Albesa. Prades esta situat a la comarca del Baix Camp. Des de la Noguera passes per l'autopista i després per la comarca de Les Garrigues.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ANNA PEL QUE DIUS PRADES ES PRECIOS OI? A I MOLT BE EL TEXTE